Suomen joukkue tarvitsee sinua!

Lähde mukaan rakentamaan unohtumatonta jamboree-elämystä leiriläisille, IST:eille ja itsellesi! CMT:n eli contingent management teamin eli ns. laajennetun johtoryhmän ensimmäiset pestit ovat nyt haussa, joten älä aikaile vaan tutustu avoimiin pesteihin rekrytointi-sivulla ja naputtele yhteydenottosi pestaajalle.

Ensimmäisellä rekrytointikierroksella Suomen joukkue kaipaa riveihinsä mm. Suomi-näyttelymestaria, IST-mestaria  ja palvelumestaria. Tekijöitä kaivataan siis jokaiselle osa-alueelle ja etsimme riveihimme monenlaisia osaavia tyyppejä. Myös leirilippukunnanjohtajien haku on jo alkanut, joten jos haluat varmistaa paikkasi huikeissa koskiseikkailuissa ja huimalla köysiradalla, varaa paikkasi jamboreen monipuolisimmassa pestissä jo nyt!

 

Huom! Jos nyt haussa olevista paikoista ei löydy juuri sinulle sopivaa pestiä, pysy kuulolla, sillä lisää pestejä avautuu hakuun alkusyksystä. Ilmoitamme uusista avoimista pesteistä aina myös Suomen joukkueen Facebook-sivuilla, joten ihan päivittäin ei tarvitse käydä kurkkimassa josko avoimia pestejä olisi avautunut lisää 🙂