Suomen joukkueen lentoja on nyt muutaman viikon ajan varattu oikein urakalla. Rippikouluun ilmoittautumista, perheen yhteistä lomamatkaa ja muiden kesän rientojen aikataulutusta miettivien riemuksi voimme nyt kertoa, millaisella aikataululla Suomen joukkue lentelee USA:han ja takaisin.

Sitä tietoa ei vielä ole tarjota moneen kuukauteen, millä lennolla tarkalleen kukakin on lentämässä, mutta aikahaarukka on tiedossa. Ja ainahan voi vielä tapahtua jotain täysin yllättävää ja odottamatonta, joka vielä möyhii aikatauluja (esim. lentoyhtiön imoittamat muutokset), mutta varsin varmoina näitä aikoja voi jo pitää.

Oheismatkailijat lähtevät kaikki matkalle maanantaina 15.7.2019. Aikaisimmat lennot starttaavat hieman ennen aamukahdeksaa ja viimeiset puoli seitsemän aikaan illalla.

Leirimatkalaisten eli vain jamboreelle osallistuvien lennot lehahtavat siivilleen maanantaina 22.7.2019. Aamuvirkeyttä testataan kello kuuden aamulennolla. Viimeinen lähtö on iltapäivällä puoli kahdelta.

Koko Suomen joukkue suuntaa kohti koti-Suomea leirin päätyttyä. Samaan aikaan USA:sta lentää samoilta kulmilta PALJON partiolaisia, joten lentelemme erilaisissa paloissa Suomeen. Ensimmäiset laskeutuvat Helsinki-Vantaalle lauantainaa 3.8.2019 aamupäivällä ja viimeiset samana päivänä lähellä keskiyötä.

Suomen joukkue valtaa varsin tehokkaasti paikkoja eri lentoyhtiöissä. Ryhmiä matkustaa niin Finnairilla, Lufthansalla, American Airlinesilla, British Airwaysilla kuin Iceland Airillakin. Aikamoinen partiolaisten ilmatilavaltaus. Lentelemme loppukohteeseen myös eri reittejä. Lentoyhtiöstä riippuen pysähdyspaikkojamme Euroopassa ovat Lontoo, Reykjavik ja München.

Kaikissa lentoryhmissä on mukana vastuullisia aikuisia huolehtimassa matkarutiineista ja sujuvista siirtymistä. Ja koska matkatoimistomme on ollut tikkana varaamassa Suomen joukkueen lentoja heti kun ensi kesän lennot vapautuivat myyntiin, olemme saaneet koko joukkueen matkustajille joustavia ja hermoja säästäviä lentoja. Aina toki voi sattua kaikenlaista hassua, kun matkan päällä ollaan, mutta tosi miellyttävillä lennoilla me ensi kesänä pääsemme Atlanttia ylittämään.