Homeland Support eli kotimaan päivystystuki on saanut rivinsä järjestykseen, SIM-kortin asennettua ja puhelimet ladattua. Olemme valmiita aloittamaan joukkueen matkan USAn Jamboreelle. 
 
Kuten viimeisessä leirikirjeessä kerrottiin, Homeland Support eli kotimaan päivystystuki on tiimi, jonka kautta saadaan joukkueeseen ja sitä kautta tarvittaessa joukkueen jäseneen yhteys tapauskohtaisesti hyvinkin nopeassa aikataulussa. Päivystystuki auttaa kaikenlaisissa äkillisissä tilanteissa, joissa joukkueen jäseneen tulisi saada syystä tai toisesta yhteys mahdollisimman pian. 
 
Homeland Supportin tavoittaa oheismatkan ja leirin aikana numerosta 044 705 1931 ja info@jamboree.fi
 
Puhelinpäivystys on avoinna joka päivä 15.7.- 4.8. klo 18-20 (EET eli Suomen aikaan). Päivystysaikana numeroon vastaa aina yksi Homeland Supportin jäsen. Muuna aikana viestejä ja saapuneita puheluita toki seurataan ja niihin reagoidaan, mutta viiveellä. 
 
Huomioithan, että Homeland Support ei pysty vastaamaan ja vahvistamaan yksittäisen joukkueen jäsenen lentoja tai muuta matkaohjelmaa oheismatkan ja matkustuspäivien aikana. Kotijoukkojen kannattaa aloittaa Suomen joukkueen viestintä kanavien aktiivinen seuranta, jos vain mahdollista.
 
Homeland Support toivottaa Suomen Joukkueelle mahtavaa ja muistorikasta reissua. Nauttikaa uusista kokemuksista, tutustukaa uusiin partioystäviin ympäri maailman ja tuokaa tuliaisina monta uutta muistoa!
 
Homeland Support toivottaa hyvää jamboreematkaa Suomen joukkueelle!