Ihan eivät ehtineet Suomen joukkueen omat tuotteet myyntiin jouluksi, mutta kauan ei enää tarvitse odottaa. Vahvistukseksi ja varmistukseksi kaikille tuotetietoja odottaville, että neuvottelut ovat aivan loppusuoralla ja luvassa on kaikenlaisia kivoja tarjoustuotteita.

Ihan superjuttuja ovat myyntiin tulevat Camelbackin 0,75 l juomapullo (väri: sea glass) Suomen joukkueen logolla sekä jamppimatkailuun erinomaisesti sopiva Haglöfsin Lava -kassi (väri: ink, koko 70 tai 90 litraa) niin ikään joukkueen logolla.

Myyntiin tulossa oleva logolla somistettu kassi on jamboreeorganisaation suositusten mukainen. Rinkka kaikkine remmeineen ja solkineen on lentokoneessa ja bussisiirtymillä hankala, mutta matkalaukun kiskominen leirialueen hiekkaisessa ja mäkisessä leirimaastossa se vasta mahdotonta onkin! Siksi myös Suomen joukkueen vahva kassisuositus on selässä kannettava iso ja tukeva reissukassi. Vastaavanlainen kassi on monilla aiemmillakin jamboreilla hyväksi havaittu. Siinä loppuu lentokentiltä suojakelmu, jos koko Suomen joukkue ryhtyy paketoimaan rinkkojaan ruumakelpoisiksi!

Tiedotamme tuotteista heti, kun saamme neuvottelut päätökseen. Paljon lisää varusteasiaa on luvassa ennen joulua ilmestyvässä Jampostin varustespesiaalissa.

Ylläkuvattuja tuotteita voi jo kurkkia SOS:n verkkokaupan sivuilta. Kuvissa ei toki ole nähtävissä logoja, mutta saa siinä varsinaisesta tuotteesta käsityksen:

Reissukassi 
Juomapullo