Ilmoittautuminen jamboreelle on auki!

Jamboree on suuri projekti, joten sinne ilmoittautuminenkaan ei ole ihan yksinkertainen prosessi. Kannattaa siis varata riittävästi aikaa ilmoittautumislomakkeiden täyttämiseen.

Ilmoittautuminen muodostuu kolmesta osasta:

  1. Ilmoittautuminen Kuksan kautta. Aloita lukemalla läpi ilmoittautumisohjeet.
  2. Ilmoittautuminen Yhdysvaltain Jamboreeorganisaation järjestelmään
  3. Fiiliskyselyn täyttäminen

Ennen ilmoittautumisen aloittamista, selvitä itsellesi, minkä matkapaketin valitset:

  • Matka + Oheismatka + Leiri
  • Matka + Leiri
  • Leiri (omatoimimatka, mahdollinen vain IST:eille ja CMT:n jäsenille).

Varmista myös osallistumistyyppisi.

Jamboreeorganisaatiolla on oma englanninkielinen ilmoittautumislomake, joka jokaisen jamboreelle lähtijän tulee täyttää Kuksa-ilmoittautumisen lisäksi. Kuksa-lomakkeen lopuksi saat linkin jamboreeorganisaation lomakkeeseen. Avaa linkki ja ilmoittaudu myös leirille. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet lomakkeen täyttämiseen Suomen joukkueen ilmoittautumisohjeeseen

Vaikka tässä vaiheessa saattaa tuntua jo siltä, että lomakkeiden parissa on vierähtänyt tovi, täytäthän vielä Suomen jamboreejoukkueen fiiliskyselyn. Kyselyn tavoitteena on selvittää lähtijöiden toiveita ja tunnelmia. Täyttämällä lomakkeen voit vaikuttaa meidän yhteiseen jamboreeprojektiimme!

Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisia Suomen joukkueeseen tulee niin paljon, että leiriorganisaatio päätyy rajamaan suomalaisten osallistujamäärää, ensisijalla ovat leiriläisikäiset ja heistä jamboreematkan aikana vastaavat aikuiset.

Jos ilmoittautumisohjeista ei löydy etsimääsi tietoa, voit kaikissa ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä olla yhteydessä jamboree@partio.fi.

OSALLISTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT