ILMOITTAUTUMINEN JAMBOREELLE ON PÄÄTTYNYT 14.2! 

Jälki-ilmoittautuminen / jonoon ilmoittautuminen ei ole mahdollista. Kaikille Suomen joukkueeseen ilmoittautuneille on lähtenyt sähköpostitse ensimmäinen leirikirje viikolla 9. Leirikirjeen löydät tarvittaessa myös nettisivuilta: https://jamboree.fi/materiaalipankki/leirikirjeet

 

4.2.2018: Suomen joukkueen 700 osallistujan kiintiö on täynnä.

Neuvottelut useamman sadan lisäpaikan saamiseksi ovat aktiivisesti käynnissä jamboreeorganisaation kanssa. Tiedotamme tilanteesta ensitilassa, kun saamme lisätietoja.

Joukkueen täyttyminen ei missään nimessä tarkoita sitä, etteikö jamboreelle voisi edelleen ilmoittautua. Pikemminkin päinvastoin. Jonoon ilmoittautuneilla partiolaisilla voimme käytännössä todistaa neuvotteluissamme, että halukkaita lähtijöitä olisi huomattavasti enemmän kuin tämän hetken 700 osallistujan kiintiömme.

Jos siis haluat vielä mukaan, ilmoittaudu jonoon Kuksan kautta seuraten alla olevia ohjeita. Edelleen voit myös täyttää jamboreeorganisaation ilmoittautumislomakkeen. Sen sijaan passin ja ESTA-hakemuksen kanssa on syytä jäädä odottamaan jonopaikan varmistumista oikeaksi osallistujapaikaksi.

Kaikille jonopaikkalaisille ilmoitetaan välittömästi, mikäli joukkueen kiintiöön saadaan neuvoteltua enemmän osallistujia. Nyt vain toiveikkaalla ja positiivisella mielellä ilmoittautumaan! Suomen joukkueen johtoryhmä tekee SP:n tukemana kaiken voitavansa sen eteen, että jokainen jamboreelle ilmoittautunut myös sinne pääsee.

Miksi Suomen 700 osallistujan kiintiöstä ei viestitty aiemmin?

Edellisistä maailmanjamboreista poiketen Pohjois-Amerikan jamboree aikaisti osallistujamäärän ilmoittamis- ja maksuajankohtia. 700 osallistujaa oli Suomen alustava varaus, joka tehtiin ja maksettiin siinä vaiheessa, kun Suomen joukkueen oma ilmoittautuminen oli vasta auennut. Kun nyt tammikuun lopussa olimme kasvattamassa joukkueen kokoa/kiintiötä, se ei ollutkaan mahdollista. Saimme tiedon, että mahdolliset lisäpaikat tulevat jakoon vasta sitten kun selviää, miten eri partiomaat lunastavat ja vahvistavat omat kiintiöpaikkansa.

Maakohtaisia kiintiötä tarvitaan, kun jamboree on yllättävänkin suuren suosion vuoksi tulossa täyteen. Kiintiöillä varmistetaan, että partiolaiset ympäri maailmaa pääsevät mukaan. Ja toki myös leirin turvallisuus ja ohjelman toimivuus asettavat omat rajansa osallistujamäärälle.

Ilmoittautuminen jamboreelle

Jamboree on suuri projekti, joten sinne ilmoittautuminenkaan ei ole ihan yksinkertainen prosessi. Kannattaa siis varata riittävästi aikaa ilmoittautumislomakkeiden täyttämiseen.

Ilmoittautuminen jamboreelle päättyi 14.2.2018.

Ilmoittautuminen muodostuu kolmesta osasta:

  1. Ilmoittautuminen Kuksan kautta. Aloita lukemalla läpi ilmoittautumisohjeet.
  2. Ilmoittautuminen Yhdysvaltain Jamboreeorganisaation järjestelmään
  3. Fiiliskyselyn täyttäminen

Ennen ilmoittautumisen aloittamista, selvitä itsellesi, minkä matkapaketin valitset:

  • Matka + Oheismatka + Leiri
  • Matka + Leiri
  • Leiri (omatoimimatka, mahdollinen vain IST:eille ja CMT:n jäsenille).

Varmista myös osallistumistyyppisi.

Jamboreeorganisaatiolla on oma englanninkielinen ilmoittautumislomake, joka jokaisen jamboreelle lähtijän tulee täyttää Kuksa-ilmoittautumisen lisäksi. Kuksa-lomakkeen lopuksi saat linkin jamboreeorganisaation lomakkeeseen. Avaa linkki ja ilmoittaudu myös leirille. Olemme koonneet yksityiskohtaiset ohjeet lomakkeen täyttämiseen Suomen joukkueen ilmoittautumisohjeeseen

Vaikka tässä vaiheessa saattaa tuntua jo siltä, että lomakkeiden parissa on vierähtänyt tovi, täytäthän vielä Suomen jamboreejoukkueen fiiliskyselyn. Kyselyn tavoitteena on selvittää lähtijöiden toiveita ja tunnelmia. Täyttämällä lomakkeen voit vaikuttaa meidän yhteiseen jamboreeprojektiimme!

Huomaathan, että mikäli ilmoittautumisia Suomen joukkueeseen tulee niin paljon, että leiriorganisaatio päätyy rajamaan suomalaisten osallistujamäärää, ensisijalla ovat leiriläisikäiset ja heistä jamboreematkan aikana vastaavat aikuiset.

Jos ilmoittautumisohjeista ei löydy etsimääsi tietoa, voit kaikissa ilmoittautumiseen liittyvissä kysymyksissä olla yhteydessä jamboree@partio.fi. Yleisimpiin kysymyksiin olemme keränneet vastaukset myös ilmoittautumisen UKK -sivulle.

OSALLISTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT

kuva alla: Jarna Pahlberg, Japani 2015