Ensimmäiset nopsat leirilippukunnat ovat jo ehtineet kokoontua syyskuun puolivälissä ja seuraavat syksyiset viikonloput suorastaan kuhisevat leirilippukuntien tapaamisia eri puolilla Suomea. Onko IST:it unohdettu? Jamboreeohjelman vastuulliset toteuttajat ja erilaisten palveluiden mahdollistajat eivät missään nimessä ole huonommassa asemassa kuin leiriläiset!

IST:ien oma tapaaminen järjestetään 17.-18.11.2019 Partioasemalla Helsingissä. Tapahtuma on kaksipäiväinen MUTTA tarkoitus on ilmoittautua vain yhteen päivään, sillä päivät ovat sisällöiltään toistensa kopioita.

Kaikille olisi pitänyt kolahtaa omaan sähköpostiin kutsukirje. Mikäli kirjettä ei ole kuulunut, löydät sen myös verkkosivuiltamme. Jatkoa ajatellen kannattaa silti käydä tarkastamassa Kuksasta, että omat sähköpostitiedot ovat oikein, sillä jatkossakin IST-tiedotusta tehdään tässä tulevan vuoden aikana sähköpostitse. Ihan kaikkea tietoa kun ei vielä marraskuussa ole jaettavaksi.

Jos siis haluat

  1. tavata muita USA:n jamboreelle lähdössä olevia IST:ejä ja kuulla heidän pesteistään
  2. esittää niitä kysymyksiä, jotka jamboreehen liittyen ovat vaivanneet mieltä
  3. saada koko päivän mitalta tietoa matkustamisesta, IST:ien tehtävistä ja palveluista, IST-elämästä leirillä, oheismatkasta, Suomen joukkueen palveluista ja kaikesta muusta mahdollisesta

niin ilmoittaudu nyt https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=22580.

Pyrkimyksenä on järjestää lauantaille myös etäyhteys tapahtumaan, mutta siitä tarkemmin tietoa lähempänä tapahtuma-ajankohtaa. Jos sinulla on jotain tarkentavaa kysyttävää tapahtumasta, ole rohkeasti yhteydessä IST-mestareihimme Emma Isokyykköön ja Salla Grönlundiin (@partio.fi). Marraskuussa nähdään!