Tämän hetken tiedon mukaan lähes kaikki Suomen joukkueen aikuiset, jotka eivät ole leirilippukunnanjohtajia, majoittuvat jamboreen Echo-alaleirissä. Joitakin IST:ejä majoittuu pestinsä takia muualla. Aikuisilla tarkoitetaan tässä IST:ejä ja Contingent Management Teamiä. IST:eillä on ollut alkuvuodesta mahdollisuus esittää toiveita IST-mestareille, keiden kanssa tahtoisivat samaan telttaan. Näitä toiveita on pyritty mahdollisuuksien mukaan huomioimaan.

Omia telttakavereita on jo kovasti kyselty, jotta pääsisi sopimaan, kuka tuo koodilukon teltan oveen ja kuka ”kattolampun”. Rumpujen pärinää ja konfetteja, sillä nyt oman teltan kämppikset voi käydä katsomassa Leirirekisteristä! Kirjaudu sisään ja poimi valikosta Leiritiedot. Saat selville sekä telttasi että telttakavereidesi nimet.

Huom! Varauduthan siihen, että telttajako voi vielä muuttua, jos jamboreeorganisaatio tarjoaakin meille mahdollisuutta majoittaa IST:it kolmen hengen majoitusryhmissä. Tällä hetkellä lähes jokaisessa teltassa on neljä majoittujaa.

Huom2! Vain IST:it voivat nähdä kämppiksensä Leirirekisteristä. Leiriläiset sopivat majoituskaverinsa viimeisissä leirilippukuntien tapaamisissa.