Leirialue vakuutti joukkueenjohtajan

Suomen jamboreejoukkueen johtaja Juho Keitaanniemi pääsi yhdessä muiden maiden joukkueenjohtajien kanssa katsastamaan vuoden 2019 tapahtumapaikkaa kesällä 2017. Tarjolla oli muutakin kuin tulevan leirialueen ympäristön ihmettelyä, sillä samaan aikaan käynnissä oli USA:n poikapartiolaisten kansallinen leiri. Eli joukkueenjohtajat näkivät tulevan jamboreealueen täydessä toiminnassa!

Viiden tähden varustelut

Juho on matkan antiin todella tyytyväinen ”Tämä oli paras tapa saada kerättyä tietoa leirimatkan suunnittelua varten.” Joukkueenjohtaja on omin päässyt toteamaan, että leirialue on jo nyt loistavassa valmiudessa vastaanottamaan jamboreen osallistujat vuonna 2019. ”Meidän ei tarvitse viedä alueelle edes omia telttoja. Kaikki odottaa valmiina!” Ja niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin, osallistujia odottavat myös retkisängyt. Toistetaanpa tämä varsin uskomattomalta kuulostava tosiasia vielä uudelleen – retkisängyt!

Varustelut ovat muutenkin viiden tähden luokkaa. Leirialueella voi ladata kännykkänsä ja toimiva langaton verkko on kaikkien osallistujien käytössä. Kotiväki ei siis ainakaan teknisten ongelmien takia jää ilman kuulumisia.

"Jamboreesta tulee upea"

Suomalaisittainkin vaikuttavien leiripuitteiden lisäksi Juhon yllätti tarjolla olevien erilaisten aktiviteettien upeus: ”Näyttäväthän leiriaktiviteetit hienoilta jamboreen mainosvideoillakin, mutta videolla voi aina kikkailla. Nyt täytyy tunnustaa, että järjestetty toiminta näytti läheltä nähtynä vieläkin siistimmältä! Pääsin itsekin kokeilemaan jousiammuntaa.”
 
Kuvat: Juho Keitaanniemi