I'll be there!

Johtajatulilla oli tarjota kaikkea, mitä partiojohtaja voi toivoa: parasta seuraa, herätteleviä puheenvuoroja johtajuudesta, raikas suomalainen luonto – ja seuraavan maailmanjamboreen markkinoinnin lähtöpamaus. Suomen jamboreejoukkueen ständillä oli tarjolla koko kattaus: tietoa tulevasta jamboreesta, esitteitä lippukuntiin vietäväksi sekä tietysti jamboreekärpäsen puremaa. Myös pestiruletti kävi kuumana!

Meitä tulee olemaan paljon!

Arvatkaapa, mikä oli viikonlopuin kysytyin kysymys? Tämä on helppo! No tietysti, mitä jamboreelle osallistuminen tulee suomalaisille maksamaan. Tähän kysymykseen pitää vielä hetki jaksaa odotella vastausta. Varmuudella voimme luvata, että hinnat ovat selvillä ennen marraskuussa avautuvaa ilmoittautumista. Hyvänä referenssinä voi jo nyt käyttää Japanin jamboreen hintalappua.

Paljon riitti juttua ja kyseltävää myös rahakirstun ulkopuolelta. Jampin mystinen salakieli erilaisine kirjainlyhenteineen ihmetytti monia. Mitä oikein ovat IST, CMT, NHQ ja LLPK? Vaikka jamboreejoukkueen tavoittaa Facebookista ja kysymykset ovat aina enemmän kuin tervetulleita, kaikkien keskeisimpien lyhennekummajaisten merkityksen voi helpoiten käydä tarkastamassa jamboreesanastosta.

Jamppivärejä partiosyksyyn

Mieltä polttavien kysymysten lisäksi ständiltä sai mukaan myös uunituoreita julisteita, mainoskortteja ja pinssejä lippukuntien jamboreepöhinää siivittämään. Mahtavan monella lippukunnalla onkin jo jamppiprojekti käynnissä! Joko te olette aloittaneet?

"I'll be there" ja niin aikoo moni muukin. Vitsit, meillä tulee olemaan ihan huippu porukka vuonna 2019! Anna jamboreekärpäsen puraista ja Unlock a New World!

Seuraavan kerran Suomen jamboreejoukkueeseen voi törmätä SamoajaExplossa lokakuussa ja monissa piirien omissa tapahtumissa.

 
Kuvat: Pauliina Seulu