Nyt viedään viimeisiä paikkoja Suomen joukkueen tarjolla olevista pesteistä. CMT:hen (Contingen Management Team eli ”laajennettu johtoryhmä”) on auki viimeiset viisi paikkaa. Lisäksi IST:ien on mahdollista nyt hakeutua Suomen joukkueen IST-pesteihin. Täyttämättä on vielä vastuullisia mutta antoisia leirilippukunnanjohtajan paikkoja. Kaikki pestit on avattu Suomen joukkueen rekrysivuille.

Alla pestejä pikakelauksella. Jos jokin kutkuttaa kiinnostustasi, tutustu siihen tarkemmin ja lähetä hakemuksesi kyseisen pestin kontaktihenkiölle 1.6.2018 mennessä.

CMT-pestit

CMT pesteissä on vielä viisi tärkeää tehtävää täyttämättä. Näihin tehtäviin voivat vapaamuotoisella hakemuksella hakea kaikki joukkueen IST:t, mikäli osaamiskuvaus osuu kohdilleen. Myös tällä hetkellä jonopaikoilla olevat voivat siis hakea!

Avoinna olevat pestit:

  • Hyvinvointimestari
  • Matkatiimin jäsen
  • Talkkari
  • Videokuvaaja
  • Valokuvaaja

IST-pestit

Suomen joukkueella on joitakin IST-pestejä, joihin voi hakeutua vapaamuotoisella hakemukselle. Näihin pesteihin voivat hakea ne IST:it jotka ovat jo tällä hetkellä osa Suomen joukkuetta, eli eivät enää jonossa. Suomen joukkueen IST-pesti on täysipäiväinen pesti. Tämä tarkoittaa sitä, että samaan aikaan ei voi ottaa vastaan jamboreeorganisaation pestiruletista tarjolla olevia pestejä.

Suomen joukkueen IST-pestejä ovat: NHQ-IST, Suomi-näyttely-IST ja International Sauna Team Member. Pesteissä pääsee viemään suomalaisuutta ja Suomi-kuvaa maailmalle joko perinteisissä saunatunnelmissa tai vähemmän hikisissä toimisto-olosuhteissa. Kaikissa pesteissä kielitaito ja sosiaalisuus ovat ehdotonta plussaa.

Leirilippukunnan johtoon myös joukkueen ulkopuolelta

Meillä on nyt se mahtava tilanne, että kaikki leiriläisiksi ilmoittautuneet pääsevät jamboreelle. Se tarkoittaa tietysti sitä, että myös leirilippukuntiin tarvitaan lisää johtajia. LLPKJ:t eivät vie kenenkään muun lähtijän paikkaa, sillä paikat tulivat joukkueelle samalla, kun leiriläisille saatiin lisää paikkoja. Jos siis ilmoittautuminen on mennyt sivu suun, tässä on vielä aikuisille mahdollisuus päästä osaksi upeaa joukkuettamme ja päästä kokemaan jamboree sen ytimessä – leirilippukunnassa.