Olemme saaneet viestin jamboreen järjestäjiltä. Siinä kerrotaan, että kiintiötarvetta on monilla mailla. Mitään varsinaista uutta tietoa Suomen kiintiön suhteen emme ole vielä saaneet. Viesti on pikemminkin vahvistus jo aiemmin saamallemme tiedolle, että organisaatiossa juuri nyt pohditaan kovasti, miten lisäpaikat voitaisiin niitä pyytäneille mahdollistaa. Vielä pitää jaksaa odottaa. Kevät tulee kohta!

Alla saamamme viesti vapaasti käännettynä. Vaikuttaa siltä, että eri puolilla maailmaa jännitetään useammassa partiomaassa tietoja eri maiden osallistujamääristä jamboreelle.

”Monet eri maiden partiojärjestöt ovat pyytäneet saada enemmän osallistujia kuin mitä heidän tämän hetken päätetty kiintiönsä on. Itse asiassa pyydetyt määrät ovat niin suuria, että olemme pian saavuttamassa Summit Bechtel Reserven kapasiteetin rajat.

Korostamme, että teemme kaiken voitavamme, jotta pystyisimme vastaamaan näihin toiveisiin lisäpaikoista. Tässä vaiheessa emme kuitenkaan voi vahvistaa yhtään lisäpaikkapyyntöä. Toivomme että partiojärjestönne pitää odotuslistaa siltä varalta, että pystymme kasvattamaan joukkueenne kiintiötä.

Odotamme, että meillä on enemmän kerrottavaa lisäpaikkoihin liittyen myöhemmin keväällä. Kiitämme teitä kärsivällisyydestänne. Työskentelemme jatkuvasti mahdollistaaksemme mahdollisimman monen osallistujan pääsyn osaksi 24. maailmanjamboreen jännitystä!”