Tällä viikolla on lähtenyt kaikille leiriläisille ja heidän huoltajilleen tieto siitä, mihin leirilippukuntaan kukakin on jamboreen aikana sijoittumassa.

Eikö vain tunnukin heti siltä, että jamboree on paljon lähempänä kuin aikaisemmin? Oma leirilippukunta muuttaa kaiken jotenkin todellisemmaksi! Vielä nyt leirilippukuntien nimet ovat vain tylsiä numeroita, mutta syksyllä meillä jo on Lapin upean luonnon inspiroimia leirilippukuntien nimiä.

Mikäli tieto omasta leirilippukunnastasi ei ole vielä sinua saavuttanut, niin kannattaa piipahtaa omassa sähköpostissa tarkastamassa, josko se sieltä löytyisi. Myös vanhempiaan voi kehottaa tutkailemaan sähköpostissaan. Suomi lomailee ja moneen leirikirjeviestiin tuli vastaukseksi iloinen lomapäivitys. Loman päättymistä odottelevien työpostien joukossa todennäköisesti lymyää myös jamboreen leirikirje.

Lippukuntien sijoittumisen eri leirilippukuntiin löydät verkkosivuiltamme. Jos oma leirikirje ei jostain mystisestä syystä mistään löydy, voit olla sähköpostitse yhteydessä oman leirilippukuntasi nokkapentuun eli leirilippukunnan vastuujohtajaan (eli johtajaan, jonka leirilippukunnassa sinun lippukuntasi listassa on). Huomaathan, että joitain luonnollisia lippukuntia on pitänyt jakorumbassa hajauttaa kahteen eri leirilippukuntaan.

Ihan juuri kohta alkaa koko jamboreejoukkueen kesätauko. Vietämme jamboreetonta heinäkuuta ja palaamme taas intoa puhkuen jamboreesorvin ääreen elokuussa. Jamboreen infoposti ja uutispalsta siis vaikenee heinäkuun ajaksi.