Lentotiedot julki

Suomen joukkue lentää monella eri lennolla Yhdysvaltoihin. Jokaisella lennolla tulee olla riittävä määrä aikuisia lentämässä alaikäisten kanssa. Lisäksi, vaikka kyseessä onkin vain Atlantin ylitys, on jokaiselle pyritty saamaan tuttuja mukaan samalle lennolle. Näistä syistä lentokonepaikkarumba kesti vähän kauemmin kuin mitä olimme joukkueena ennakkoon arvelleet. Moni on jo lentotietojen perään huhuillutkin.

Vaan nyt on odotus loppu. Jokainen voi kirjautua leirirekisteriin, josta jo aiemmin on voinut käydä katsomassa oman matkaryhmän tiedot. Leirirekisterissä tiedot löytyvät Matkatiedot-välilehdeltä. Jos salasana on päässyt unohtumaan, niin ei huolta. Voit rekisteröityä uudelleen jäsennumeron avulla (ja laittaa salasanan aiempaa parempaan talteen).

Muistathan silti, että muutoksia aikatauluihin voi vielä tulla? Lentoyhtiöt saattavat säätää aikataulujaan, ja me joudumme elämään sen mukaan. Jos varaat jo nyt lentokenttämajoitusta tai matkalippuja lentokentälle, kannattaa hankkia ne peruutus- ja muutosoikeuksien kera.

Leirirekisterissä on myös sivu passitietojen täyttämiseen. Moni on jo sivua yrittänyt täyttääkin. Osa menestyksellä, osa haasteita kohdaten. Passitietojen syöttösivulla on vielä pientä teknistä hikkaa, joten sen kanssa ei kannata vielä tuskailla. Tiedottelemme erikseen, kun passisivun lataaminen onnistuu ongelmitta.

Jos sinulla on leirirekisterin kanssa ongelmia tai muuten kysyttävää lennoistasi, kerro siitä meille info@jamboree.fi. Asioilla on tapana ratketa. Lentovuoroja tai -aikoja ei ole mahdollista vaihtaa. Kaikki pääsemme kuitenkin saman päivän aikana perille. Seikkaliluun on enää alle 100 päivää!