Tarkkasilmäiset ja hyvämuistiset ovat jo ehtineet ihmetellä, että missä ihmeessä se jo kesäksi luvattu matkaehtojen hyväksymisohjeistus oikein luuraa. Tässä kohtaa täytyy todeta, että sopimusneuvottelujen pituus yllätti partiolaiset. Toisaalta hyvin suunniteltu on jo puoliksi toteutettu, joten nyt meillä on neuvoteltuna suorastaan erinomainen paketti niin leirilennoille kuin oheismatkallekin.

Täppä Kuksaan NYT!

Vaikka matkaehtojen hyväksyminen onkin vähän viivästynyt (tai oikeastaan juuri siksi), pitäisi joukkueen jokaisen leiri- ja oheismatkalaisen mahdollisimman nopeasti käydä Kuksassa hyväksymässä matkaehdot. Tämä hyväksymiskehotus ei koske omatoimimatkaajia.

Reitti on sama tuttu kuin muutoinkin Kuksaan tietoja muokatessa: Kuksan oikeasta yläkulmasta valitaan Omat tiedot ja sieltä valitaan Tapahtumat => SP jamboree => Muokkaa. Skrollaa aivan lomakkeen loppuun ja löydät kohdan "VAHVISTUS MATKAJÄRJESTELYIDEN HYVÄKSYMISESTÄ ". Käytännössä ei tarvitse kuin ruksia yksi uusi kohta ja klikata "Tallenna". Mikäli haluat ensin tutustua matkan eri palveluntarjoajien ehtoihin, niihin pääsee käsiksi näistä linkeistä:

SMT Oy erityisehdot

Lentojen ryhmävarausehdot

Oheismatkan ehdot

Löydät linkit ehtoihin myös Kuksasta.

 
Matkaehtojen hyväksyminen on erityisen tärkeää, sillä yksittäisen lähtijän lennot ja hotellivaraukset voidaan vahvistaa hänen nimellään vasta matkaehtojen hyväksymisen jälkeen. Jos matkaehtoja ei jostain syystä hyväksy, kyseisen henkilön lentoja ei voida varata. Kannattaa siis hoitaa tämä asia heti tänään pois päiväjärjestyksestä, jotta se ei vaan vahingossa unohdu! 

Passiasiat kuntoon

Samalla kun joka tapauksessa joudut piipahtamaan Kuksassa, tarkastathan että passitietosi on varmasti syötetty sinne. Passitiedot puuttuvat vielä kouralliselta lähtijöitä. Tiedot ovat matkaehtojen hyväksymisen ohella välttämättömät siinä vaiheessa, kun osallistujien lentoja ja majoituksia varataan henkilötasolla. Toistaiseksi on vasta tehty määrällisiä varauksia.
 
Tarkastathan myös, että sähköpostiosoitteessasi ei ole kirjoitusvirheitä. Jamboreen postituksista pieni osa palautuu, koska sähköpostiosoitteet ovat joko virheellisiä tai vanhentuneita. Ethän halua jäädä mistään tiedosta paitsi!
 
 

NYT KUKSAAN HYVÄKSYMÄÄN MATKAEHDOT!

Tee se jo tänään, ettet huomenna unohda.
 
 
kuva: Ville Tarhala, Japani 2015