IST:ien ja leirilippukuntien tapaamisissa on lähtijöillä ollut paljon matkustamiseen liittyviä kysymyksiä. Lentojen aikataulut jo julkistettiinkin. Tänään julkaistussa MATKA-jampostissa on tuhdisti sisältöä matkustamiseen, maahantulotarkastuksiin ja oheismatkaan. Sen sisältö tarjoaa vastauksia jamppimatkaan liittyviin kysymyksiin.

Monelle tämä on ensimmäinen pitkä lentomatka tai matka ilman omaa perhettä. Hyvin valmistautuneena ja matkan eri vaiheisiin perehtyneenä voi turvallisin mielin lähteä matkaan. Olemme mm. keränneet hyviä infovideoita siitä, millainen maahantulotarkastus Yhdysvalloissa on. Näihin materiaaleihin kannattaa tutustua kunnolla, jos ei ole aiemmin matkustanut Yhdysvaltoihin.

Myös kovasti odotetut tarkemmat oheismatkaryhmäkohtaiset matka-aikataulut on julkistettu. Niistä on tehty tulostettavat versiot, jotka voi halutessaan vaikka tulostaa mukaansa.

Vaan mitäpä tässä enää MATKA-jampostin sisältöjä luettelemaan. Mene ja lue!

Jos et ole vielä tilannut Jamposti-uutiskirjettä, mutta haluaisit sen jatkossa suoraan sähköpostiisi, tilaa uutiskirje tästä