Suomen joukkue on valmistellut kaikkien suomalaisten partiolaisten käyttöön jamboreen JOIN IN -paketin. Jotta tietäisi, mitä tarjoamme, niin olisi tietysti kiva selvittää, mitä tarkoittaa JOIN IN.

Jamboree on tapahtuma, jonne lopulta osallistuu varsin pieni osa Suomen partiolaisista. JOIN IN -paketin tarkoitus on tarjota jamboreetunnelmia ja -tekemistä kaikille halukkaille. Uusiin ihmisiin, kulttuureihin ja maihin voi tutustua ihan koti-Suomessakin. Vaikka ei tällä kertaa olisikaan lähdössä reissuun, niin voi viritellä omaa jamboreeintoaan seuraavaa jamboreeta tai jotain muuta kansainvälistä partioleiriä silmällä pitäen.

JOIN IN -paketista löytyy pelejä ja leikkejä, aivonystyröitä hierovia tietovisoja ja askarteluideoita. Hauskoja ja helppoja pieniä juttuja toteutettavaksi vaikka kesäleirillä tai tulevan syksyn kokouksissa. Myös leirilippukunnat voivat tapaamisissaan hyödyntää paketin ideoita. Kantavana teemana on uuden kokeileminen ja yhdessä tekeminen kansainvälisellä twistillä.

Lisää ideoita ja tekemistä on luvassa vielä syksyllä 2018. Siksi etuliite ”mini”. Nyt kannattaa käydä katsomassa, mitä kaikkea kivaa tekemistä jo nyt on pakettiin mietittynä.