Ei syytä huoleen, et ole saanut kalasteluviestiä tai roskapostia.

Jamboreeorganisaatio on todella kokenut terveysasiat niin tärkeiksi, että on käännättänyt terveystietolomakkeet lähes kaikille jamboreeosallistujamaiden kielille. Eihän se nyt täydellistä suomea ole, mutta aika hyvää palvelua siitä huolimatta!

Suomen joukkue on kääntänyt aiemmin tiedoksi saamamme englanninkielisen terveystietolomakkeen suomeksi. Jos siis jokin kohta kyselyssä tuntuu kummalliselta, voit käydä katsomassa suomenkielisen ”vastineen” UKK-sivuiltamme. Emme ole vielä kohta kohdalta ehtineet käydä lomaketta läpi. Sisällöt ovat hieman voineet muuttua sen jälkeen, kun saimme aiemman version haltuumme.

Olemme jonkin verran saaneet kyselyjä, että uskaltaako tähän viestiin vastata. Kyllä uskaltaa. Se ihan oikeasti tulee jamboreen vastuulliselta järjestäjältä, vaikka onkin hämmentävästi suomeksi.

 

Sähköpostissa mainitun WSJ-rekisteröintikoodisi löydät aiemmista jamboreeorganisaation lähettämistä "ACTION REQUIRED"-sähköposteista. Nämä aiemmat sähköpostit on lähetetty osoitteesta registration@2019wsj.org.