Varmaan kaikki suomalaiset lähtijät suunnittelevat ostavansa jotain pientä tuliaista jamboreelta kotiin vietäväksi. Neljäntoista päivän aikana voi myös muutamaan otteeseen tehdä mieli ostaa jotain pientä välipalaa tai virvoitusjuomaa alueen myymälöistä.

Jamboreeorganisaatiolta on nyt tullut tarkempaa tietoa siitä, miten ja millä jamboreealueella voi maksaa. Alueella käy vain USA:n dollari. Paikan päällä ei ole mahdollista vaihtaa rahaa tai lunastaa matkashekkejä.

Aiemmista tiedoista poiketen alueelle on kuitenkin tulossa pankkiautomaatteja (ATM) kauppojen läheisyyteen. Automaatteihin käyvät yleisimmät kansainväliset debit- ja pankkikortit.

Kaupoissa ja ruokapaikoissa (Snack Bars ja International Food Houses) käyvät käteisen lisäksi myös yleisimmät luotto- ja debitkortit (Visa, MasterCard, Discover ja American Express). Kortien varaan ei kuitenkaan täysin kannata matkakassaansa laskea.  

Tällä hetkellä ei ole vielä tiedossa, onko jamboreelle tulossa myyntiin ennakkoon ladattavia ostoskortteja, jotka ovat tuttuja Ruotsin jamboreelle (2011) osallistuneille. Infoamme erikseen, jos niitä tulee myyntiin. Tämän hetken tiedoilla maksuvälineinä toimivat siis käteinen ja yleisimmät debit- ja luottokortit.