Tällä sivulla on tietoa jamboreen maksuaikatauluista sekä matkapaketeista

OSALLISTUMIS- JA PERUUTUSEHDOT

MAKSUAIKATAULU

Jamboree maksetaan 2-4 erässä, riippuen valitusta matkapaketista. Ensimmäinen maksuerä on kaikille lähtijöille (=matkapaketista riippumatta) 1000 euroa

Mistä hinnat muodostuvat?

Maailmanjamboreen hinta on aina herättänyt keskustelua. Miksi jamboree on niin kallis, että samalla hinnalla nelihenkinen perhe pääsisi viikoksi etelänlomalle, ja käyttörahaakin vielä jäisi?

Jamboreen osallistumismaksu on porrastettu niin, että korkean bruttokansantuotteen maat tukevat omalla osallistumismaksullaan köyhempien maiden osallistujien pääsyä leireille. Meidän korkea osallistumismaksumme mahdollistaa omalta osaltaan, että jamboree todella on niin kansainvälinen leiri kuin se on. Osuus jamboreematkan hinnasta: n. 1250 euroa (hinta-arvio euroina, oikea hinta dollareina).

Lentoyhtiöillä on nykyään paljon houkuttelevia kampanjatarjouksia, jotka mahdollistavat matkustamisen muutamalla satasella Pohjois-Amerikan suosittuihin kohteisiin. Monen sadan suomalaisen partiolaisen joukkue, jonka on matkustettava tietyssä aikahaarukassa tietyille lentokentille, ei näitä tarjouspaketteja voi hyödyntää. Etenkin, kun emme suinkaan ole ainoat, jotka pyrkivät löytämään edullisia lentoja samaan aikaan ja samoille kentille - samaan aikaan alueelle saapuu 40 000 muutakin partiolaista. Lentojen ja kohdemaassa tapahtuvien kuljetusten osuus jamboreematkan hinnasta: 1400 euroa.

Tässä vaiheessa pitää myös varautua siihen, että hintoihin voi tulla tarkistuksia, eli oikeudet mahdollisiin hintojen muutoksiin pidätetään.

MATKAPAKETIT

   Jamboreematka: ~3050 €

Jamboreematka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä ja päättyy samaan paikkaan.
Hintaan sisältyy:

  • jamboreen osallistumismaksu
  • lennot Yhdysvaltoihin ja takaisin sekä kuljetukset kohdemaassa jamboreealueelle ja sieltä pois
  • ennakkotapaamiset ennen matkaa, Suomen joukkueen palvelut sekä viralliset varusteet

   Oheismatkallinen jamboreematka: ~4150 €

Jamboreematka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä ja päättyy samaan paikkaan.
Hintaan sisältyy:

  • jamboreen osallistumismaksu
  • lennot Yhdysvaltoihin ja takaisin sekä kuljetukset kohdemaassa jamboreealueelle ja sieltä pois
  • viikon mittaisen oheismatkan Pohjois-Amerikassa puolihoidolla (jokaiseen matkapäivään sisältyy vähintään aamiainen ja yksi lämmin ateria). Hintaan sisältyy kuljetukset oheismatkan aikana sekä yöpyminen tasokkaissa hotelleissa.
  • ennakkotapaamiset ennen matkaa, Suomen joukkueen palvelut sekä viralliset varusteet

   Omatoimimatka (IST): ~1550 €

Omatoimimatka on mahdollinen vain 18 vuotta täyttäneille osallistujille. Leirilippukunnanjohtajat eivät voi valita omatoimimatkaa.
Omatoimimatkalaiset vastaavat itse matkajärjestelyistä jamboreealueelle ja sieltä pois.
Hintaan sisältyy:

  • jamboreen osallistumismaksu
  • ennakkotapaamiset ennen matkaa, Suomen joukkueen palvelut sekä viralliset varusteet

KOSKA MUN LENTO LÄHTEE?

Tietoa siitä, millä lennolla kukakin Suomen joukkueen jäsen lentää, saadaan odottaa vielä hyvä tovi. Aikahaarukka on kuitenkin jo tiedossa:

Oheismatkailijat lähtevät kaikki matkalle maanantaina 15.7.2019. Aikaisimmat lennot starttaavat hieman ennen aamukahdeksaa ja viimeiset puoli seitsemän aikaan illalla.

Leirimatkalaisten eli vain jamboreelle osallistuvien lennot lehahtavat siivilleen maanantaina 22.7.2019. Aamuvirkeyttä testataan kello kuuden aamulennolla. Viimeinen lähtö on iltapäivällä puoli kahdelta.

Koko Suomen joukkue suuntaa kohti koti-Suomea leirin päätyttyä. Samaan aikaan USA:sta lentää samoilta kulmilta PALJON partiolaisia, joten lentelemme erilaisissa paloissa Suomeen. Ensimmäiset laskeutuvat Helsinki-Vantaalle lauantainaa 3.8.2019 aamupäivällä ja viimeiset samana päivänä lähellä keskiyötä.

Suomen joukkue valtaa varsin tehokkaasti paikkoja eri lentoyhtiöissä. Ryhmiä matkustaa niin Finnairilla, Lufthansalla, American Airlinesilla, British Airwaysilla kuin Iceland Airillakin. Aikamoinen partiolaisten ilmatilavaltaus. Lentelemme loppukohteeseen myös eri reittejä. Lentoyhtiöstä riippuen pysähdyspaikkojamme Euroopassa ovat Lontoo, Reykjavik ja München.

Kaikissa lentoryhmissä on mukana vastuullisia aikuisia huolehtimassa matkarutiineista ja sujuvista siirtymistä. Ja koska matkatoimistomme on ollut tikkana varaamassa Suomen joukkueen lentoja heti kun ensi kesän lennot vapautuivat myyntiin, olemme saaneet koko joukkueen matkustajille joustavia ja hermoja säästäviä lentoja. Aina toki voi sattua kaikenlaista hassua, kun matkan päällä ollaan, mutta tosi miellyttävillä lennoilla me ensi kesänä pääsemme Atlanttia ylittämään.