Tällä sivulla on tietoa jamboreen maksuaikatauluista sekä matkapaketeista

Mikäli olet 700 ensimmäisen ilmoittautuneen joukossa, muistathan matkaa ensimmäisen maksuerän 7.3. mennessä. Mikäli et ole saanut laskua, vaikka olet ilmoittautunut ennen kiintiön täyttymistä, olethan välittömästi yhteydessä Jenni Viitaseen (jenni.viitanen@partio.fi). Laskun maksamatta jättäminen määräaikaan 7.3.2018 mennessä katsotaan matkan peruutukseksi.

Kiintiön sisällä olevien IST:ien on varauduttava siihen, että oma paikka ei ole vielä ihan varma. Joukkueen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä niin että etusijalla ovat leiriläisikäiset ja heistä jamboreematkan aikana vastaavat aikuiset. Muiden ilmoittautuneiden yli 18-vuotiaiden osalta rajausperusteena on ilmoittautumisjärjestys. Mikäli jonkun ensimmäisen maksuerän maksaneen matka peruuntuu tilanteessa, jossa emme saaneet kasvatettua kiintiötä, maksu palautetaan täysimääräisenä.

Jonossa olevat ilmoittautuneet

Mikäli olet tällä hetkellä jonopaikalla, nyt tarvitaan toiveikasta mieltä ja malttia. Varauduthan siihen, että kun kiintiöt huhtikuussa selviävät, sinulle lähetettävä ensimmäisen maksuerän sähköpostilasku erääntyy jo kaksi viikkoa laskun lähettämisestä. Tämä johtuu siitä, että meidän pitää tuolloin vahvistaa varauksemme ennakkomaksulla jamboreeorganisaatiolle. Jos ja kun kiintiötä saadaan kasvatettua, kannattaa myös heti olla valmiudessa hakemaan ESTA:a. Kilpailutettu matkatoimisto aloittaa matkajärjestelyt heti joukkueen lopullisen koon selvittyä ja tarvitsee näitä lupatietoja.

Jos haluat perua paikkasi (jonosta tai kiintiöstä), ilmoita siitä info@partio.fi 7.3. mennessä.

MAKSUAIKATAULU

Jamboree maksetaan 2-4 erässä, riippuen valitusta matkapaketista. Ensimmäinen maksuerä on kaikille lähtijöille (=matkapaketista riippumatta) 1000 euroa

Mistä hinnat muodostuvat?

Maailmanjamboreen hinta on aina herättänyt keskustelua. Miksi jamboree on niin kallis, että samalla hinnalla nelihenkinen perhe pääsisi viikoksi etelänlomalle, ja käyttörahaakin vielä jäisi?

Jamboreen osallistumismaksu on porrastettu niin, että korkean bruttokansantuotteen maat tukevat omalla osallistumismaksullaan köyhempien maiden osallistujien pääsyä leireille. Meidän korkea osallistumismaksumme mahdollistaa omalta osaltaan, että jamboree todella on niin kansainvälinen leiri kuin se on. Osuus jamboreematkan hinnasta: n. 1250 euroa (hinta-arvio euroina, oikea hinta dollareina).

Lentoyhtiöillä on nykyään paljon houkuttelevia kampanjatarjouksia, jotka mahdollistavat matkustamisen muutamalla satasella Pohjois-Amerikan suosittuihin kohteisiin. Monen sadan suomalaisen partiolaisen joukkue, jonka on matkustettava tietyssä aikahaarukassa tietyille lentokentille, ei näitä tarjouspaketteja voi hyödyntää. Etenkin, kun emme suinkaan ole ainoat, jotka pyrkivät löytämään edullisia lentoja samaan aikaan ja samoille kentille - samaan aikaan alueelle saapuu 40 000 muutakin partiolaista. Lentojen ja kohdemaassa tapahtuvien kuljetusten osuus jamboreematkan hinnasta: 1400 euroa.

Tässä vaiheessa pitää myös varautua siihen, että hintoihin voi tulla tarkistuksia, eli oikeudet mahdollisiin hintojen muutoksiin pidätetään.

MATKAPAKETIT

Jamboreelle lähtijä voi valita kolmesta eri matkavaihtoehdosta:

   Jamboreematka: 3050 €

Jamboreematka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä ja päättyy samaan paikkaan.
Hintaan sisältyy:

  • jamboreen osallistumismaksu
  • lennot Yhdysvaltoihin ja takaisin sekä kuljetukset kohdemaassa jamboreealueelle ja sieltä pois
  • ennakkotapaamiset ennen matkaa, Suomen joukkueen palvelut sekä viralliset varusteet

   Oheismatkallinen jamboreematka: 4150 €

Jamboreematka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä ja päättyy samaan paikkaan.
Hintaan sisältyy:

  • jamboreen osallistumismaksu
  • lennot Yhdysvaltoihin ja takaisin sekä kuljetukset kohdemaassa jamboreealueelle ja sieltä pois
  • viikon mittaisen oheismatkan Pohjois-Amerikassa puolihoidolla (jokaiseen matkapäivään sisältyy vähintään aamiainen ja yksi lämmin ateria). Hintaan sisältyy kuljetukset oheismatkan aikana sekä yöpyminen tasokkaissa hotelleissa.
  • ennakkotapaamiset ennen matkaa, Suomen joukkueen palvelut sekä viralliset varusteet

   Omatoimimatka (IST): 1550 €

Omatoimimatka on mahdollinen vain 18 vuotta täyttäneille osallistujille. Leirilippukunnanjohtajat eivät voi valita omatoimimatkaa.
Omatoimimatkalaiset vastaavat itse matkajärjestelyistä jamboreealueelle ja sieltä pois.
Hintaan sisältyy:

  • jamboreen osallistumismaksu
  • ennakkotapaamiset ennen matkaa, Suomen joukkueen palvelut sekä viralliset varusteet