Joukkueenjohtajat
Anne Salmela ja
Juho Keitaanniemi

Annella ja Juholla on hyppysissään koko jamboreeprojekti.

Osallistujapäälliköt
Liina Mansukoski
ja Katriina Rauman

Liinalla ja Katriinalla on verkoissaan sekä leirilippukunnat että IST:t niin leirillä kuin ennen leiriä.

Palvelupäällikkö 
Risto Lievonen

Risto pitää huolen siitä, että Suomen joukkueella ovat varusteet kunnossa ja että jamboreematka on kaikille turvallinen kokemus.

Yhteistyöpäällikkö
Nela Söderman

Nela pyörittää Suomen joukkueen NHQ:ta, joka on leirin aikana kaiken tiedon ja yhteydenpidon keskus. NHQ:n yhteydessä on Suomea esittelevä muille kansallisuuksille esittelevä näyttely, jonka toteutus on Nelan vastuulla.

Markkinointipäälliköt
Susanna Pyörre ja
Pauliina Seulu

Susku ja Pauliina markkinoivat, tiedottavat ja hehkuttavat jamboreeta, sekä keräävät kuvin ja sanoin talteen jamboreemuistoja.

Matkapäälliköt
Kalle Virtanen ja Katleena "Skeitti" Kortesuo

Kalle ja Skeitti huolehtivat siitä, että pääsemme leirille ja takaisin, sekä vastaavat oheismatkapaketin suunnittelusta.

Resurssipäällikkö
Anna Savisaari

Anna vastaa projektin taloudesta sekä mm. joukkueen yhteisten vaatteiden hankinnasta

Meihin kaikkiin saa yhteyden etunimi.sukunimi(at)partio.fi

Leirilippukunta

Leirilippukunta on jamboreella kaiken toiminnan ydin. Leirilippukunta koostuu 36 leiriläisestä ja 4 aikuisesta leirilippukunnanjohtajasta. Jamboreelle osallistuvat leiriläiset ovat iältään 14–17 -vuotiaita. Leirilippukunnat muodostetaan niin, että samalta alueelta Suomesta jamboreelle lähtevät kootaan yhteen, jotta ennakkotapaamisia olisi mahdollisimman helppo järjestää.

 

IST – International Service Team

24. maailmanjamboreella noin 9000 IST:iä eli palveluleiriläistä huolehtii leirin päivittäisestä toiminnasta. Lyhenne tulee sanoista International Service Team. IST:iksi voivat hakeutua ennen leirin alkua 18 vuotta täyttäneet. Myös IST:t ilmoittautuvat osana Suomen joukkuetta. Leiriorganisaatioon ei voi ilmoittautua suoraan.

Ennen leiriä julkaistaan lista jamboreen erilaisista IST-vastuutehtävistä, joista palveluleiriläisiksi ilmoittautuneet voivat valita itselleen kolme mieluisinta työvaihtoehtoa. Mitään takeita ei ole, että leirillä pääsee juuri kyseiseen tehtävään. Mikä on varmaa, on kansainvälinen kokemus jamboreella yhdessä oman IST-tiimin kanssa sekä osana Suomen joukkuetta.