Lisäpaikkoja neuvotellaan

Uutinen Suomen joukkueen 700 osallistujan kiintiöstä aiheutti ilmoittautumisvyöryn jamboreelle. Viimeiset paikat täyttyivät tänään perjantaina. Neuvottelut useamman sadan lisäpaikan saamiseksi ovat aktiivisesti käynnissä jamboreeorganisaation kanssa. Tiedotamme tilanteesta ensitilassa, kun saamme lisätietoja.

Joukkueen täyttyminen ei missään nimessä tarkoita sitä, etteikö jamboreelle voisi edelleen ilmoittautua. Pikemminkin päinvastoin. Jonoon ilmoittautuneilla partiolaisilla voimme käytännössä todistaa neuvotteluissamme, että halukkaita lähtijöitä olisi huomattavasti enemmän kuin tämän hetken 700 osallistujan kiintiömme.

Jos siis haluat vielä mukaan, ilmoittaudu jonoon Kuksan kautta. Edelleen voit myös täyttää jamboreeorganisaation ilmoittautumislomakkeen. Sen sijaan passin ja ESTA-hakemuksen kanssa on syytä jäädä odottamaan jonopaikan varmistumista oikeaksi osallistujapaikaksi.

Kaikille jonopaikkalaisille ilmoitetaan välittömästi, mikäli joukkueen kiintiöön saadaan neuvoteltua enemmän osallistujia. Nyt vain toiveikkaalla ja positiivisella mielellä ilmoittautumaan! Suomen joukkueen johtoryhmä tekee SP:n tukemana kaiken voitavansa sen eteen, että jokainen jamboreelle ilmoittautunut myös sinne pääsee.