Leirilippukunta

Leirilippukunta on jamboreella kaiken toiminnan ydin. Leirilippukunta koostuu 36 leiriläisestä ja 4 aikuisesta leirilippukunnanjohtajasta. Jamboreelle osallistuvat leiriläiset ovat iältään 14–17 -vuotiaita. Leirilippukunnat muodostetaan niin, että samalta alueelta Suomesta jamboreelle lähtevät kootaan yhteen, jotta ennakkotapaamisia olisi mahdollisimman helppo järjestää.

IST – International Service Team

24. maailmanjamboreella noin 9000 IST:iä eli palveluleiriläistä huolehtii leirin päivittäisestä toiminnasta. Lyhenne tulee sanoista International Service Team. IST:iksi voivat hakeutua ennen leirin alkua 18 vuotta täyttäneet. IST-sivulta voit lukea tarkemmin mm. IST-pesteistä sekä IST:ien omasta ohjelmasta.

CMT - Contingent Management Team

eli vapaasti käännettynä joukkueen laajennettu johtoryhmä. Suomen joukkueen CMT:hen kuuluu johtoryhmä sekä sen eri vastuualueista muodostetut tiimit: Matka, Osallistujat, Palvelu, Resurssi, Viestintä ja markkinointi (ViMa) sekä Yhteistyö.

Suomen joukkue kuvin ja luvuin

Suomen joukkue muodostuu leiriläisistä, leirilippukunnanjohtajista, IST:eistä ja CMT:stä eli contingent management teamistä. Yhteensä meitä lähtee jamboreelle yli 900! 

Leiriläisiä: 679
IST:ejä: 135
Leirilippukunnanjohtajia: 76
CMT: 30

Huom! Toivottavasti nämä luvut vielä sen verran elävät ylöspäin, että saamme ujutettua jonossa odottelevat IST:itkin mukaan.

Ihan huippua, että meitä on oikeasti lähdössä jamboreelle kaikista Suomen partiopiireistä!

Eniten lähtijöitä on kaikkiaan Pääkaupunkiseudun Partiolaisista (222 lähtijää) ja samaisesta piiristä maailmalle starttaa myös suurin leiriläisjoukko (182 leiriläistä). Suurin IST-ryntäys sen sijaan tulee Lounais-Suomen Partiopiiristä (40 IST:iä).

Suomen joukkueen johtoryhmä

Joukkueenjohtajat
Anne Salmela ja
Juho Keitaanniemi

Annella ja Juholla on hyppysissään koko jamboreeprojekti.

Osallistujapäälliköt
Liina Mansukoski
ja Katriina Rauman

Liinalla ja Katriinalla on verkoissaan sekä leirilippukunnat että IST:t niin leirillä kuin ennen leiriä.

Palvelupäällikkö 
Risto Lievonen

Risto pitää huolen siitä, että Suomen joukkueella ovat varusteet kunnossa ja että jamboreematka on kaikille turvallinen kokemus.

Matkapäälliköt
Kalle Virtanen ja Katleena "Skeitti" Kortesuo

Kalle ja Skeitti huolehtivat siitä, että pääsemme leirille ja takaisin, sekä vastaavat oheismatkapaketin suunnittelusta.

Yhteistyöpäällikkö
Nela Söderman

Nela pyörittää Suomen joukkueen NHQ:ta, joka on leirin aikana kaiken tiedon ja yhteydenpidon keskus. NHQ:n yhteydessä on Suomea esittelevä muille kansallisuuksille esittelevä näyttely, jonka toteutus on Nelan vastuulla.

Markkinointipäälliköt
Susanna Pyörre ja
Pauliina Seulu

Susku ja Pauliina markkinoivat, tiedottavat ja hehkuttavat jamboreeta, sekä keräävät kuvin ja sanoin talteen jamboreemuistoja.

Resurssipäällikkö
Anna Savisaari

Anna vastaa projektin taloudesta sekä mm. joukkueen yhteisten vaatteiden hankinnasta

Meihin kaikkiin saa yhteyden etunimi.sukunimi(at)partio.fi