Kauas ovat jääneet ne ajat, kun partioretken kutsukirjeessä erikseen kehotetaan jättämään kännykät kotiin, koska niitä ei tarvita. Jamboreella tarvitaan, ja tehokas vara-akkukin on hyvä pakata mukaan. Suomen joukkueen oman JamppiAppin ensimmäinen versio on nyt ladattavissa kännykällesi sovelluskaupasta. Sovellus on ilmainen.

JamppiApp on ladattavissa sekä Androidille että iPhonelle.

Ajantasaisin tieto kännykässäsi

JamppiApp on näppärä taskukokoinen leirikirja, joka sinulla on aina mukanasi. Se on Suomen joukkueen ajantasainen taskutieto niin ennen matkaa kuin matkan aikanakin. JamppiApp ei suinkaan ole vielä valmis, vaan se täydentyy ja päivittyy kevään ja kesän aikana. Matkan aikana sen kautta välittyvät myös joukkueen tärkeät tiedotteet koko joukkueelle.

JamppiApp on vastaus nihin moniin kysymyksiin, joita on esitetty leirilippukuntien ja IST:ien tapaamisissa. Jatkossa vastaukset löytyvät omasta puhelimestasi: leirialueen kartta, aikataulu, valuuttamuunnin, pakkauslista, yhteystietoja, matkustusohjeita jne.
Tämä ei todennäköisesti edes tule olemaan ainoa jamboreeseen liittyvä sovellus, jonka pääset lataamaan kännykällesi. Jamboreeorganisaatio on lupaillut omaa sovellusta, joka mm. leirin aikana kertoo eri ohjelmapisteiden jonotustilanteen.

JamppiAppissä on jo niin paljon tavaraa ja tietoa, että sitä ei kannata tässä ryhtyä tarkemmin listaamaan. Mene ja lataa omasi nyt, ja sukella jamboreetiedon ihmeelliseen maailmaan! Lataa jo!

Jamboreen avajaisiin on tänään muuten 164 päivää. Avajaisten lähestymistäkin voit seurata JamppiAppistä.