Pohjois-Amerikan jamboreeorganisaatio jatkaa demokraattista viestintälinjaansa. Joukkueemme sai samaan aikaan tiedon tarkennetuista kuljetusaikatauluista ja IST:eillä lähetetystä saapumislomakkeesta kuin se kolahti kaikille lähtijöillekin sähköpostiin 15.2.2019.

Yllättävintä sähköposti-infossa olivat jamboreeorganisaation tarjoamien bussikuljetusten supistuneet aikataulut, joka hankaloittaa todennäköisesti monen omatoimisen IST:in saapumista alueelle, jos on jo varannut lennot niin, että no osuvat päiville ja ajankohdille, jolloin kuljetusta ei olekaan odotetusti tarjolla.

Alla toimintaohjeet sekä matkapaketeissa leirialueelle matkustaville että omatoimisille IST:eille.

Omatoimi-IST:it

  • Jos et ole vielä lyönyt lukkoon kuljetuksiasi, pyri varaamaan ne niin, että saat kuljetuksen leirialueelle jamboreeorganisaation nyt ilmoittamina aikoina.
  • IST-lomakkeen voi käydä täyttämässä vaikka heti, jos sinulla on jo kaikki tarvittavat tiedot.
  • Lomakkeen dl on 1.4. Suomen joukkueelta tulee kaikille omatoimi-IST:eille vielä suomenkieliset täyttöohjeet lomakkeelle. Jos siis jokin kohta lomakkeella hämmentää, odottele ohjeita. Ne julkaistaan vielä helmikuun aikana.
  • Matka leirialueelle ilmoittautumiskeskuksesta on useita kilometrejä, joten kenenkään ei kannata suunnitella kävelevänsä paikan päälle.

Leiri- ja oheismatkapaketeissa matkustavat IST:it

  • ÄLÄ täytä IST:eille tarkoitettua lomaketta, Suomen joukkueen kanssa matkaavien IST:ien osalta tiedot toimitetaan kootusti.
  • Jamboreeorganisaatio edellyttää, että IST:it saapuvat paikan päälle jo muita osallistujia aikaisemmin. Suomen joukkueen IST:it saapuvat kuitenkin leirille samaan aikaan muun joukkueen kanssa.
  • Laita omalle pestiesimiehellesi viesti, jossa kerrot olevasi matkan aikana aikuisena huolehtimassa mukana matkustavista suomalaisista leiriläisistä, ja että et tästä syystä valitettavasti voi saapua jamboreealueelle aikaisemmin.

Suomen joukkueen johto on jo ollut yhteydessä jamboreeorganisaatioon ja tiedottanut supistettujen kuljetusaikataulujen aiheuttamista haasteista niin joukkueelle kuin omatoimisesti matkustaville. Tavoitteena on yhdessä muiden eurooppalaisten joukkueenjohtajien kanssa saada vielä muutosta kuljetusaikatauluihin. Kaikilla varmasti on vielä muistissa joukkueemme kiintiövääntö. Ehkä tässäkin vielä saamme muutosta aikaan. Tiedotamme heti, kun saamme jotain vastauksia nyhdettyä.

Lisätietoa jamboreeorganisaation tarjoamista kuljetuksista leirille ja leiriltä:
http://www.cvent.com/events/24th-world-scout-jamboree/event-summary-1005f25e2359416dad6547763712c9f1.aspx

Jos sinulla on jokin erityinen ihmetyksen aihe tai ongelma, olethan yhteydessä info@jamboree.fi.