Suomen joukkueen logolla varustettuja vaatteita ja muita tuotteita on toivottu lisää useammassa leirilippukunnan tapaamisessa ja kevään fiiliskyselyssä. Erityisesti on toivottu lisää logollisia T-paitoja, mutta me päätimme laittaa tarjolle hieman isomman tuotevalikoiman: T-paitojen lisäksi on saatavilla myös collegepaita ja –huppari sekä kangaskassi, vyölaukku tai kangasreppu. Kaikkia komistaa Suomen joukkueen logo.

Suomen joukkueelle on avattu Spreadshirt-verkkokauppaan valikoima tekstiilejä, joita voit tilata joukkueemme logolla. Huomaathan, että tuotteet eivät ole joukkueemme virallisia edustusasuja tai -tuotteita, vaan vapaaehtoinen lisä jo olemassa oleviin virallisiin varusteisiin.

Spreadshirt on print-on-demand -verkkokauppa, jonka kautta on mahdollista tarjota omalla designilla somistettuja vaatteita ja muita tuotteita. Yrityksen vastuullisuudesta voi lukea tarkemmin heidän omilta sivuiltaan. Jos tuotteiden kanssa on ongelmia, esim. painojälki on huono tai tilattu vaate on väärää kokoa, olethan suoraan yhteydessä tavaran toimittajaan. Suomen joukkue on mahdollistanut valikoiman tilaamisen luomalla jamppilogolla komistetun valikoiman, mutta emme ole palvelun tarjoaja.

Pääset suoraan haluamasi tuotteen tilaus- ja esittelysivulle Logotuotteet-sivulta. Valitse koko, siirrä ostoskoriin, maksa tilaus ja odota tuotteen saapumista lähipostiisi. Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 1-6 arkipäivää, joten juhannukseen mennessä tilatut tuotteet ehtivät varmasti perille ennen jamppia.

 Tutki, fiilistele ja tilaa omasi – partioteemaisia pussukoita, T-paitoja ja huppareita ei ole ikinä liikaa!