Suomen joukkue on eilen aamulla saanut Pohjois-Amerikan jamboreeorganisaatiolta viestin, jonka haluamme nyt heti kertoa teille kaikille. Mahtavia uutisia. Joukkueemme sallittu koko on kasvatettu 700 osallistujasta 920 osallistujaan!  

Saamamme viesti oli erittäin selkeä. Pohjois-Amerikan jamboreeorganisaatio haluaa priorisoida kaikkien leiriläisikäisten pääsyn leirille. Alla suora lainaus saamastamme viestistä: 

We are able to offer an increase to The Guides and Scouts of Finland’s allocation, meant to accommodate youth participants and adult leaders, not CMT or IST members.  

 

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että: 

  • KAIKKI leiriläisiksi ilmoittautuneet pääsevät mukaan! 
  • KAIKKI ensimmäisen maksuerän jo maksaneet leiriläiset, IST:it ja johtajat voivat nyt tuulettaa jamboreepaikkansa varmistumista. 
  • Viestissä ei täysin suljeta pois sitä vaihtoehtoa, että IST:eillekin myöhemmin voisi löytyä lisäpaikkoja. Tällä hetkellä Suomen joukkueen jonopaikoilla olevat IST:it ovat valitettavasti edelleen kiintiön ulkopuolella. 
  • Koska leirilippukunnanjohtajia (LLPKJ) tarvitaan leiriläismäärän kasvaessa lisää, IST:eiksi ilmoittautuneilla, viimeistään tänä vuonna 18 vuotta täyttävillä, on mahdollisuus hakeutua LLPKJ-tehtäviin. Tästä lähtee teille vielä erikseen sähköposti. 

Meillä on siis muhkea 920 suomalaisen partiolaisen joukkue, jossa on: 

  • 689 leiriläistä, eli huikeat 19 leirilippukuntaa 
  • 76 leirilippukunnanjohtajaa (rekrytointi edelleen käynnissä)
  • 125 IST:iä eli jamboreen palveluleiriläistä 
  • 30 CMT:n jäsentä (Contingent Management Team eli Suomen joukkueen johtajisto) 

 

Entä mitä nyt tapahtuu? 

Olemme saaneet tiedon kiintiön kasvamisesta eilen. Kauan tietoa odotettiin, ja nyt vaaditaan kaikilta ilmoittautuneilta vielä hetki malttia. Lähetämme teille jokaiselle infokirjeen 7.5.2018. Siinä on tarkempaa tietoa mm. maksuaikataulusta ja muista oman paikkasi vahvistamiseen liittyvistä toimista.  Myös jonottavat IST:it saavat oman kirjeensä, eli KAIKILLE on viikon päästä luvassa tarkempaa tietoa tulevasta. 

Nyt valmistelu pääsee tosissaan käyntiin. Alkaa leirilippukuntien muodostaminen ja uusien leirilippukuntien johtajiston rekrytointi. Pikapuoliin myös paikkansa joukkueessa jo varmistaneet IST:it voivat saada ensimmäisiä yhteydenottoja mahdollisista pesteistään Pohjois-Amerikan jamboreeorganisaation taholta. 

Toukokuussa tapahtuu paljon, ja kohta saatte kaikki runsaasti lisää tietoa ja ohjeita, kun vielä hetken jaksatte odottaa. Valmistautuminen kohti yhteistä seikkailua isolla porukalla voi nyt toden teolla alkaa! Ja toivottavasti me vielä jollain ilveellä saamme ne puuttuvat IST-paikatkin. Emme ole sen asian suhteen suinkaan luovuttaneet. Lähtevien leiriläisten osaltahan tämä jo onnistui aivan täydellisesti! Wohoo vielä toistamiseen!